€ / EUR

Válasszon a menüből!

 

Mészáros György: A kifakuló világ

Gyártó: Tempora Orientia
Jótállás: 24 months
Hozzáférhetőség: in stock
11.00 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

A nem túl távoli jövőben egy sorozatgyilkos prostituáltakat gyilkol az éjszakában. A rá vadászó nyomozóknak egyetlen támpontja van: az elkövető bizarr mementókat hagy minden áldozatnál: babaházakat.

Egy eldugott könyvtárban egy öreg könyvtáros egy különleges kötetre vigyáz, mely képes valóra váltani a kívánságokat. Persze nem mindet és nem mindenkiét: a titkát csak kevesen tudják megfejteni.

Vélin hanyatló birodalmában Danton, a kiégett zsoldos egy rutinmunkának tűnő feladatot vállal egy fiatal nemeshölgy mellett. Az egyszerű kíséretnek induló munka azonban hamar eldurvul, és Danton hirtelen azon kapja magát, hogy régen sutba vágott elvek mentén kiállva küzd a gyengébbek védelméért, miközben a múlt démonaival is szembe kell néznie.

Hiába szól a történet egy sorozatgyilkos utáni hajszáról vagy egy pusztulófélben lévő világról - minden keménykedés és ironizálás mögött van valami mélységesen ártatlan és emberi az egész világlátásban. Ez teszi egyedivé a tragikusan fiatalon elhunyt Mészáros György könyvét: a képesség, hogy a legsötétebb éjszakában is megpillantsa a fénysugarat - vagy legalább annak reményét.

200 oldal, puha kötés

További információ: akifakulovilag@gmail.com